Суспільство

«Найкраща мама у світі»: історія про люблячу і турботливу матусю Оксану

Вашій увазі прекрасна історія про добру, люблячу і турботливу жінку Оксану Репняк із Сновська.

Цю історію нам надіслала її донька Ангеліна.

«Мама» — це найперше слово. Мама — це цілий світ у ласкавих долонях. Мама — це надія, віра і любов. Мама — це центр Всесвіту, порівняно з яким усі планети і навіть зірки здаються маленькими та непомітними. Мама — це та, яка прийме нас будь-коли, і немає значення, скільки нам років і чого ми домоглися, вона приголубить нас і буде щиро дарувати нам свою любов. Моя мама – найкраща.

Кожному відомо, що немає на землі ближчої і ріднішої людини, ніж мама. З найперших хвилин нашого життя ми оточені її теплом і турботою, їй, дорослішаючи, ми довіряємо наші таємниці і страхи, ділимося з нею своїми враженнями про навколишній світ і завжди розраховуємо на повну підтримку та розуміння з її боку.

Я хочу розповісти про свою Маму. Мою матусю звати Оксана… Це перше слово, яке я промовила, усвідомлено звертаючись до Неї. Все, що відбувається навколо мене, було пов’язано з Її присутністю. Згодом, трохи подорослішавши, я, напевно, не так часто думала про Неї, як ву ранньому дитинстві, але про всі мої прикрощі та радощі, я все одно насамперед розповідала саме Їй.

Яка вона, моя Мама? Можна знайти мільйони слів, найніжніших і найласкавіших, дуже красивих і гідних, але навряд чи вони зможуть відобразити всю повноту моїх почуттів до Неї.

Добра і справедлива, ласкава і серйозна, смілива і ніжна, сильна і чуйна і ще, ще… Я не знаю – і все це разом, одночасно! І кожен раз Вона нова, різна і все-таки та сама – моя, одна-єдина!

Мама – вчитель за покликанням. Її поважають колеги, Її обожнюють діти, яких вона вчить. І вона по праву пишається своєю професією.

Професія учителя – одна з найважливіших і найвідповідальніших професій на землі. Матуся вибрала цю професію тому, що вона любить дітей і хоче, щоб вони виросли добрими і чесними людьми. До роботи моя матуся підходить відповідально, цього ж навчає і мене. Вона вважає, що кожен повинен виконувати свої обов’язки сумлінно, тоді скрізь буде порядок. У школі маму поважають як хорошу людину і кваліфікованого працівника. Попри те, що моя матуся віддає багато сил роботі, вона любить свою сім’ю і піклується про неї. Мама встигає приготувати смачний обід, навести порядок у будинку, допомагає мені в підготовці до уроків.

Я люблю свою маму найбільше за всіх. Материні очі сяють любов’ю навіть тоді, коли вона сердиться на мене. Її руки палають ніжністю навіть тоді, коли її немає поруч. Її усмішка — найголовніше в моєму житті. Вона любить мене навіть тоді, коли я погано поводжуся і розчаровую її. Вона вибачає мені і дає безліч «останніх шансів». Вона — єдина, в кому я завжди можу бути впевнена. Вона — моя найкраща і єдина.

І немає в світі нікого, хто міг би замінити її».

16997484_590082947866246_1181388404_n

Докладно про конкурс і його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: чернігівський магазин квітів «Гранд-Флора».

Даруйте щастя своїм мамам – разом із ЧЕline!

Ще статті по темі

Back to top button