Суспільство

«Найкраща мама у світі»: новий конкурс від ЧЕline

Із нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня ЧЕline організовує новий конкурс, учасником якого може стати кожен із вас.

Конкурсні умови:

  1. Надіслати фотографію, на якій ви зображені разом зі своєю мамою, а також розповісти про те, як ви її любите і яка вона особлива.
  2. Фотографію і текст розповіді надсилати на електронну адресу [email protected] з позначкою «Найкраща мама в світі»).
  3. Підписатися на нашу офіційну сторінку в соціальній мережі «ВКонтакті» — https://vk.com/cheline. Коли ваше фото разом із розповіддю опублікують на сайті ЧЕline (http://cheline.com.ua/) і відповідна публікація з’явиться на нашій сторінці в соціальній мережі (https://vk.com/cheline), необхідно зробити репост цієї публікації і не видаляти її до завершення конкурсу.
  4. Конкурс триває до 14-ї години 7 березня.
  5. Переможців конкуру визначить авторитетне журі, до складу якого увійшли: начальник управління патрульної поліції Чернігова Олександр Леонов, відома чернігівська журналістка Вікторія Сидорова і директор Центру розвитку «Орігамі» Лариса Пащенко.
  6. Троє переможців отримають святкові букети від чернігівського магазину квітів «Гранд-Флора» для найкращих у світі мам.
  7. Окрім того, ЧЕline також подарує смачнючий торт учаснику, пост якого (див. пункт 3 конкурсних умов) набере найбільшу кількість вподобань.

Телефон для довідок: +38 (068) 188-07-25

Даруйте щастя своїм мамам – разом із ЧЕline!

Спонсор конкурсу: чернігівський магазин квітів «Гранд-Флора».

Ще статті по темі

Back to top button