Суспільство

«Наш край» Чернігівщини засудив сепаратистський шабаш Королевської ЧL

«Наш край» не має жодного стосунку до проведення в Чернігові «сепаратистського» форуму «Жінки – за мир». Про це у спільній заяві наголосили депутати з фракцій цієї політичної сили в міській та обласній радах.

Звинувачення в причетності «Нашого краю» до організації цього скандального заходу вони назвали «виявом інформаційної агресії та безчесної політичної конкуренції».

Депутати засудили намагання окремих сил заробити політичні дивіденди необґрунтованими, безглуздими заявами. «Закликаємо всі політичні сили та громадські ініціативи до зваженого діалогу на основі фактів, а не домислів і маніпуляцій», – наголосили в «Нашому краї».

Також вони зазначили, що «Наш край» – патріотична сила, яка сповідує принципи єдиної, соборної, унітарної держави. «Ми жорстко протидіятимемо будь-яким спробам легалізувати в Україні сепаратні настрої, зокрема на Чернігівщині», – наголосили депутати від «Нашого краю» Чернігівщини.

Довідково:

15 квітня у Чернігові була спроба влаштувати форум «Жінки – за мир». Захід зібрав відомих у місті та країні адептів «руського миру» на чолі з Н. Королевською і, на думку оглядачів, мав ознаки сепаратистського збіговиська. Через це активісти організували масовий протест проти форуму та заблокували автомобіль Н. Королевської, змусивши її тікати з «руського миру» в таксі.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Повторяется
    предвыборная история , опять определенные силы взялись за клевету и обман , и
    опять под прицелом оказалась партия «Наш Край» , которая судя по всему кому-то
    сильно мешает

  2. Повторяется предвыборная история , опять определенные силы взялись за клевету и обман и опять под прицелом оказалась партия «Наш Край» , которая судя по всему кому-то сильно мешает

Back to top button