Суспільство

Науковці презентували аграріям Чернігівщини новітні розробки (Фото)

Застосування новітніх наукових розробок і технологій у сільському господарстві області обговорили учасники семінару, організованого днями Департаментом агропромислового розвитку Чернігівської ОДА спільно з Інститутом сільськогосподарської мікробіології та агропромислового розвитку НААН.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації.

Ознайомитись з останніми розробками науковців зібралося понад п’ятдесят керівників і спеціалістів сільськогосподарських підприємств, а також фахівці управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій.

Керівник Інституту Віталій Волкогон розповів про сучасні розробки мікробіологів для аграрного виробництва. А заступник директора Інституту з наукової та інноваційної діяльності Анатолій Москаленко продемонстрував учасникам семінару перспективи використання на Чернігівщині новітніх інноваційних технологій їхнього наукового закладу.

Керівники господарств мали змогу обговорити зі співробітниками Інституту питання практичного застосування мікробіологічних препаратів, їх впливу на ріст і розвиток сільськогосподарських культур, а також економічну ефективність їх використання.

Власним досвідом застосування наукоємної продукції Інституту поділилися Григорій Васеко (ПрАТ «Чернігівське головне підприємство по племінній справі у тваринництві»), Микола Мисник (ФСГ «Золотий Пармен») та Володимир Мусієнко (ФГ «Деметра Агро МС»).

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button