Суспільство

Не можна пропагувати бандерівську ідеологію: опитування від ЧЕline

У ніч на 1 лютого польський Сенат ухвалив нову редакцію Закону «Про Інститут національної пам’яті – Комісію з переслідування злочинів проти польського народу і деяких інших законів». 2018-02-22_174207Згідно з ним, людей, які говорять про «польські концтабори» чи заперечують «злочини українських націоналістів», можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

Аби дізнатися, що про це думають чернігівці, на сайті ЧЕline з цього приводу було організоване опитування серед наших читачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівців нервує День Валентина: опитування від ЧЕline

Більшість опитаних (38 %) вважає, що треба думати про розвиток економіки та підвищення рівня життя українців, а не про якісь абстрактні речі;

27% опитаних вважають, що поляки правильно роблять – не можна пропагувати бандерівську ідеологію;

23% впевнені, що це цинічний плювок в обличчя українському народу і, звісно, без Росії тут не обійшлося;

І тільки 13% проголосували за те, що поляки – одвічні вороги української нації, від них не варто очікувати чогось іншого.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Розпитайте який зміст люд вкладає в «бандерівська ідеологія».

  2. Отримані результати не достовірні. Вибірка не проводилася. Як можна обговорювати результати, якщо в опитуванні взяли участь лише 56 осіб (вік, стать, приналежність, національність не враховувалися). Та і сума у % складає 101. Погоджуюся з попереднім коментарем: що саме люди вкладають у вислів «бандерівська ідеологія»?, можу припустити, що їх знання в цьому питанні обмежується чутками про бандерівців зі ЗМІ (російських) або історії написаної ще в срср.

Back to top button