Суспільство

Небезпечні бджоли: сіверянин потрапив до реанімації

Минулого тижня непритомного жителя Мени шпиталізували до реанімації. Чоловік поліз на дерево і зачепив рій бджіл, за що ті його покусали.

За словами лікаря-анестезіолога Менської центральної райлікарні Оксани Наумової, стан потерпілого був вкрай важким. Йому надали невідкладну допомогу згідно з клінічними протоколами при анафілактичному шоці.

Як розповідає лікарка, бджоли були й на одязі шпиталізованого. Проте, на щастя, більше нікого не покусали. Медики вивели менянина з критичного стану й наступного дня перевели до стаціонару.

За словами сусідів, чоловік напередодні нещасного випадку зайшов до сусідки і побачив рій бджіл на дереві, який прибився до двору. Жінка не чіпала комах, сподіваючись, що за кілька годин вони полетять. Але допитливий менянин поліз на дерево і втрапив у халепу – бджоли налетіли й покусали. Сусідка вилила на чоловіка два відра води, на що потерпілий тільки вимовив: «Хто я?». І знову знепритомнів.

Сусіди розповідають, що чоловік гарний ґазда – тримає двір в порядку, заохочує всіх до роботи. Раніше був депутатом, а зараз працює в Києві.

– Чому його понесло на те дерево? – сусіди розводять руками. – Добре, що обійшлося.

Джерело: Наше слово

Ще статті по темі

Back to top button