Суспільство

Ніжинці збирали кошти на порятунок Міланки (Фото)

Благодійний концерт у підтримку Міланки Мальченко, котра наразі проходить лікування в Чернігівський обласній дитячий лікарні зі страшним діагнозом гострий лімфобластний лейкоз, пройшов 7 квітня в приміщенні Ніжинської ЗОШ №6.

Концерт розпочався з розчулюючого відео про дітей, що знаходяться зараз в лікарні, і, так само як і Міланка, проходять курс лікування. Продовженням заходу стали номери за участю лауреата всеукраїнських конкурсів Олени Хілько, учасника 6-го сезону національного співочого шоу «Х-Фактор», Максима Іващенка та танцювального колективу “Файні молодички”

Організувала концерт та збір коштів Яна Волинко. Справжньої несподіванкою стала переповнена зала. Яна говорить, що і не очікувала такого результату, адже по запрошення звернулося зовсім небагато людей.

На вході глядачів люб’язно зустрічали з квитками дівчатка, учениці 6-ї школи, та скринька пожертвувань на лікування Міланки. Загалом, за весь час концерту скринька пожертвувань зібрала понад 4000 гривень.

Наприкінці концерту дітлахи мали можливість порозважатися та пофотографуватися з мультиплікаційними героями Машою та Ведмедем, Рапунцель, Черепашкою Ніндзя та іншими.

Джерело: «Нежатин»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button