Суспільство

«Ноу-хау» по-сновськи: в ОТГ хочуть запустити загадкове SMS-опитування

На сесії Сновської міської ради було ухвалено незвичне рішення про SMS-опитування жителів громади. Тож ЧЕline вирішив з’ясувати в керівника ОТГ Олександра Медведьова, навіщо потрібна така ініціатива, скільки вона коштуватиме бюджету, а також – що і як питатимуть.

У телефонній розмові очільник громади підтвердив, що рішення дійсно було ухвалене. Та оскільки він був дуже зайнятий, то на запитання відповідав дуже стисло.

Зокрема, повідомив, що грошей на опитування наразі не передбачається.

«Це питання розглядатимуть наступного року. Орієнтовно весь проект коштуватиме 5 тисяч гривень. Номери ми опублікуємо в газеті й оприлюднимо на своєму сайті. Люди нам зараз і телефонують, і смс надсилають на мої особисті номери та на номери заступників», – сказав голова ОТГ.

Передбачається, що надалі з цією метою виділять окремий телефон, аби приймати дзвінки і повідомлення від жителів.

Опитування проводитимуть із будь-яких питань, пов’язаних із життєдіяльністю громади.

«Наприклад, ми цікавилися думкою людей, де провести рок-фестиваль – на площі чи стадіоні. І ось молодь, яка навчається за межами громади і не мала змоги приходити на зустрічі до міської ради, надсилала смс зі своїми побажаннями», – пояснив Медведьов.

Отака ініціатива. Щоправда, поки до кінця не зрозуміло, навіщо на цю справу треба виділяти 5 тисяч гривень. Адже люди надсилатимуть текстові повідомлення за свої кошти.

У разі, якщо міський голова Сновська все ж знайде кілька хвилин вільного часу і захоче більш докладно розповісти про цю стільникову новацію, ми готові його вислухати й опублікувати отриману інформацію.

Ще статті по темі

Back to top button