Суспільство

Новорічна казка для маленьких героїв (Фото)

Новорічні свята зазвичай асоціюються з дивом. У ці казкові дні здійснюються найзаповітніші мрії та бажання. І нещодавно я мала честь бути свідком, як виповнюються бажання дітей, на долю яких випали недитячі випробування. Дітей, які щодня борються за своє життя.

Група молодих, активних, життєрадісних хлопців і дівчат влаштували для цих маленьких героїв справжнє казкове свято. Заздалегідь дізнавшись бажання кожної дитини, вони привезли цілий фургон подарунків, тим самим втіливши в життя мрії 42 дітей. Радість в їхніх очах і усмішки, коли їм вручали подарунки, напевне, були найвищою цінністю. Батьки одночасно і плакали, і сміялися, дивлячись, як радіють їхні дітки.

Та на цьому сюрпризи не закінчилися. Одразу після церемонії вручення подарунків до діточок завітала справжня Снігуронька разом із царівною Несміяною та цілою концертною програмою. Діти гралися, танцювали та заряджалися позитивом. Дякую «МБФ імені Вадима Нестерчука» та всім, хто взяв участь в організації цього свята, за можливість долучитися до цього дійства.

Фоторепортаж Марії Домашенко

Ще статті по темі

Back to top button