Суспільство

Новорічні «ноу-хау», часопис Майдану і бійки: інфодайджест середи

Інформаційний ранок на Чернігівщині розпочався не з приємних новин. Стало відомо, що напередодні ввечері на 68 км автодороги «Київ-Чернігів-Нові Яриловичі» (Козелецький район) трапилася смертельна аварія.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вкотре потрапив до антирейтингу.

Насиченим був день і на новини про побиття. Біля ТРЦ «Hollywood» побили дівчину. А 15-річного чернігівця відлупцювали на одній із зупинок громадського транспорту.

За вікном сьогодні трішки засніжило, до того ж синоптики прогнозують подальше похолодання і морозець. Природа ніби підказує, що вже скоро зустрічатимемо мало не найулюбленіше всіма зимове свято – Новий рік. А які ж гуляння без головної новорічної зеленої красуні-ялинки!

Чернігівці розповіли про свої традиції святкування.

Виявляється, новорічно-різдвяні свята у Чернігові цього разу будуть особливі – про святкові новації на Красній площі читайте ТУТ.

Чернігівці пишуть хроніку Євромайдану і збирають гроші на меморіал.

Також жителі обласного центру розповіли про своє «постмайданівське» життя, тобто, розказали, що змінилося в Україні і Чернігові, зокрема, після Революції Гідності.

Редакція ЧЕline бажає вам бути завжди оптимістами, вірити в краще майбутнє і докладати максимум зусиль для того, щоб майбутнє дійсно було щасливим.

Всім чудового вечора і позитивних емоцій!

Ще статті по темі

Back to top button