Суспільство

Обслуговування по-новому: MebShop пропонує чернігівцям широкий вибір меблів

Умеблювати своє житло зручно і затишно сьогодні можна в зовсім новому форматі. Давно набридли магазини зі стандартними столами та шафами, незручними та несимпатичними диванами й кріслами. Свою квартиру хочеться облаштувати так, щоб відчувався дизайнерський смак, але щоб і меблі були оригінальними та зручними. До сьогодні чернігівцям доводилося самостійно шукати собі потрібну модель і майстра, який зробив би омріяну річ, та нещодавно в Чернігові відкрився новий меблевий магазин із сучасним підходом.

th_komod_green_fm_118_54f76f8906cc5На проспекті Перемоги, 119-А розмістився сучасний меблевий салон – шоу-рум. Тут клієнту влаштують показ найпопулярніших моделей. «Ми працюємо з українськими виробниками, – розповідає директор магазину Олена Супрун. – Підтримуємо вітчизняного виробника. А тому більшість нашої продукції – це творчість українських меблевих фабрик. Також в шоу-румі ми зможемо запропонувати клієнтам зразки тканини та меблів від кухні до м’яких меблів, які на замовлення клієнтів привеземо із Італії». Для зручності клієнта меблі може підібрати дизайнер. Спеціаліст виїде на місце, ретельно виміряє та підбере під стиль вашої оселі найкращий варіант. У «MebShop» пропонують новинки корпусних меблів. Сучасні дизайни побудовані на багатофункціональних шафах і столах. У тренді меблі-трансформери. У «MebShop» клієнт може підібрати меблі для дому: сучасні та вишукані кухні, комфортні та місткі шафи-купе, журнальні та комп’ютерні столи. Усе можна підібрати  на сайті магазинуth_zhurnalnyy_stol_transformer_nika_21_5656e7b0cda7d th_shkaf_kupe_nika_17_dveri_fotopechat_50ebd4c0931c6
th_prihozhaya_hay_tek_19_55c0aac90f1c0th_flesh_33_52b945a29384eМенеджери «MebShop» поважають своїх клієнтів, а тому за короткі строки виконують замовлення. Навіть найвибагливіші покупці знайдуть собі необхідну та приємну річ.

 

У магазині працює доставка, а за бажанням клієнта меблі встановлять спеціалісти.

Широкий вибір якісних меблів і приємне обслуговування в найкоротший термін – ось основа роботи магазину «MebShop».

Ще статті по темі

Back to top button