Суспільство

Одне з провідних підприємств Чернігівщини відзначило 50-річчя

50 років від дня заснування виповнилося «Чернігівському заводу радіоприладів». З цієї нагоди вітання приймали працівники підприємства.

ПАТ «Чернігівський завод радіоприладів» створене на базі державного підприємства, що було спроектоване для спільних космічних потреб і тривалий час працювало на оборонний і ракетно-космічний комплекс колишнього СРСР.

«ЧеЗаРа» має добре розвинену виробничу структуру з багатьма сучасними технологіями для виробництва електронних приладів та іншої техніки.

Успішне функціонування виробництва насамперед забезпечує висококваліфікований організований колектив із багаторічним досвідом роботи у космічній галузі та сучасна система управління якістю продукції.

Крім виробничих цехів, на підприємстві є випробувальний центр, який акредитований у Системі УкрСЕПРО і забезпечує проведення випробувань на вплив усіх видів кліматичних і механічних чинників тощо.

Сьогодні «ЧеЗаРа» виготовляє деталі до потужних літальних апаратів. До речі, підприємство долучилося до створення ракетоносія Antares OA5 із вантажним кораблем Sygnus на борту, що цієї осені здійснив успішний старт із Середньоатлантичного регіонального космопорту на острові Волопс, штат Вірджинія.

Ще статті по темі

Back to top button