Суспільство

Ох, Одеса! (Фото)

А ви бували в Одесі? А ви бачили Чорне море? Як, ви ще не були в Одесі?

Тоді купуйте квитки до Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм, зручно вмощуйтеся і вперед!!!

Е ні, так не піде. Це ж Одеса! Хіба тут можна всидіти? Зусібіч сиплеться одеський гумор. На сцені з’являються знамениті персонажі з одеським говором і піснями у виконанні артистів центру. Глядачі раз по разу влаштовують шквал овацій, аплодують стоячи. Всі  в захваті – і артисти, і глядачі!

Дійсно, гарний, душевний концерт. А по місту і до сьогодні передають з уст в уста «історії одеського дворика» та його мешканців. Звучали знайомі пісні з кінофільмів, єврейські і, звісно, «У Чорного моря» знаменитого Утьосова… Отак завдяки режисеру-постановнику Дмитру Обєднікову всі глядачі поринули в атмосферу «одеського дворика» за якихось 1,5 години і на славу відпочили.

От тільки ніжки  не замочили в Чорному  морі. Але це не біда! Літо ж попереду і дорога до Одеси відкрита! Тож, дорогенькі, купуйте квитки – і вперед,  справжня Одеса з Чорним морем на вас чекають! Приємної вам подорожі!

Текст і фоторепортаж з «одеського дворика»  Віктора Кошмала 

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button