Суспільство

«Мертвий табір», баталії з львівським сміттям і осінній призов: основні новини Чернігівщини за 26 вересня

ЧЕline сьогодні побував на зустрічі з Гройсманом: журналісти слухали урядові новини. Володимир Гройсман представив проект Державного бюджету на 2017 рік. Детальніше – завтра в сюжеті.

«Мертвий табір»: на Чернігівщині знищують дитячу базу.

Звістка про те, що колишній боєць «Торнадо» застрелив двох патрульних поліцейських, які зупинили його автівку за перевищення швидкості, сколихнула Україну. Відреагувала й Чернігівщина. ЧЕline стало відомо, що начальник патрульної поліції нашого міста Олександр Леонов від себе особисто та усього особового складу висловив співчуття сім’ям загиблих.

Мер готує Чернігів до львівського сміття? Сьогодні на нараді з керівниками структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради Владислав Атрошенко дав доручення підготувати пропозиції щодо земельної ділянки, де міг би бути організований для Чернігова новий полігон твердих побутових відходів.

Уже відомо, скільки чоловіків із Чернігівщини призвуть восени на військову службу.

Добровільно чи примусово: латвійці вчать чернігівських чиновників об’єднуватися. Поділитися децентралізаційним досвідом до Чернігова запросили латвійців. У них добровільне об’єднання громадян тривало більше десяти років, і лише в 2009-му громади об’єднали примусово. Такий метод поки що не застосовують на Чернігівщині.

 

Ще статті по темі

Back to top button