Суспільство

Основні новини Чернігова і області за 5 серпня

Багаторічна епопея з чернігівським митним терміналом добігла кінця. Нарешті жителі вулиці Жабинського, які роками страждали від цілодобового шуму, загазованості та міні-землетрусів, спричинених вантажівками, можуть з полегшенням зітхнути – термінал закрили.

У бразильському Ріо сьогодні стартують Олімпійські Ігри. За українську олімпійську збірну виступають три спортсмени з Чернігова – Олена Костевич, Ольга Бібік та Дмитро Митрофанов. З нагоди старту олімпіади у Чернігові провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору.

На Олімпійських Іграх у Ріо чернігівський боксер Дмитро Митрофанов вийде на ринг з фаворитом Олімпіади 22-річним французом Крістіаном Асомо Мбілі.

У Бакаївці Ічнянського району, де в одному з приватних господарств знову виявили африканську чуму свиней, досі не можуть ввести карантин. Хоча протиепізоотичні заходи в селі розпочалися ще кілька днів тому.

ЧЕline визначив переможницю липня у конкурсі «Краса Чернігівщини 2016». Діана Байдак — юна і чарівна дівчина стала обличчям місяця в липні.

У с. Мамекине Новгород-Сіверського району чоловік виявив неподалік села бочку, від якої йшов трупний сморід. В ході її огляду правоохоронці виявили чотири нижні людські кінцівки.

Цікавий інцидент відбувся в Мені – поліцейські зупинили водія, але не змогли пояснити причину зупинки. Водій фільмував бесіду з правоохоронцями на камеру. На запитання, чому його, власне, зупинили – поліція так і не пояснила. До того ж, перед цим поліцейські самі «спалилися» під час обгону на перехресті.

Ще статті по темі

Back to top button