Суспільство

Основні новини Чернігова і області за 7 серпня

Із 1 серпня цього року набув чинності закон, що дозволяє ввезення до України вживаних автомобілів із закордону за заниженими акцизами. Чи справді українці матимуть змогу купити дешеві якісні авто за відносно невеликі гроші? Про це спеціально для ЧЕline прокоментував чернігівський юрист Микола Торбєєв.

Бракон᾽єр з cмт Талалаївка Чернігівської області, який на ловив рибу двома сітками був затриманий державним інспектором Сумирибоохорони «на гарячому».

У програмі Generation P ведуча Ксенія Строкіна розповіла як впоратися з нервовим напруженням і запобігти професійному вигоранню. А також у програмі можна послухати поради психолога.

ЧЕline поцікавився у чернігівців, що вони хочуть бачити замість пам᾽ятника Леніну, який стоїть у центрі міста. Думки було різні, але більшість жителів міста думають патріотично.

У Міністерстві охорони здоров’я розповіли про ситуацію з вакцинами в Україні. Документ з переліком доставлених вакцин і їхнім розподілом по регіонах оприлюднили на сайті МОЗ.

Чернігівці у народні забобони вірять, але купатися не бояться. Попри те, що літо добігає кінця і незабаром прийде осінь, жителі обласного центру залюбки проводять свій вільний час на міському пляжі.

Ще статті по темі

Back to top button