Суспільство

Основні новини Чернігова і області за 8 серпня

Сьогодні, 8 серпня, своє професійне свято відзначають зв’язківці.

Цей день розпочався з ранішньої пожежі на цеху з комбікормом. Пожежа сталась через зношеність апаратури.

Суд відхилив клопотання прокурорів про відсторонення «радикального» менського корупціонера від посади мера. А колишній прокурор області Віктор Носенко з легкої подачі Генпрокурора посів крісло заступника на Черкащині.

Медика та пацієнти 4-ої лікарні, що на Шерстянці, авийшли на мітинг проти «оптимізації» медичного закладу. Людям вдалось відтермінувати рішення – мер пообіцяв зняти це питання з розгляду на черговій сесії міськради.

Невдалим виявився понеділок для чернігівських олімпійців. Трикратна призерка Олімпійських Ігор, стрільчиня Олена Костевич провалила свою коронну дисципліну – стрільбу з пневматичного пістолета на 10 метрів. А чернігівський боксер Дмитро Митрофанов, розпочавши боротьбу за олімпійське золото, вилетів із 1/16 боксерського турніру. За словами його тренера, Митрофанов потрапив до найскладнішої сітки.

Серед приємних новин — недобросовісні аграрії почали оформлення права власності на землю. Так вони відреагували на публікацію на ЧEline.

Наші журналісти дізнались як чернігівці ловлять покемонів. Проте світова гра не  надто привабила місцевих геймерів, чому і радіють психологи.

Ще статті по темі

Back to top button