Суспільство

Основні новини Чернігова та області за день

Ранок 4 серпня розпочався із неприємної новини — 24-річний чернігівець, підірвався на гранаті. Хлопець побував у АТО, повернувся і останнім часом поговорював про самогубство.

Завдяки потужному тиску громаді вдалося перемогти владу і підприємців-мільйонерів – митний термінал, який тривалий час тероризував жителів вулиці Жабинського, таки закрили.

Є новини і для батьків дошкільнят. Невдовзі вартість харчування для дітей у дошкільних навчальних закладах може подорожчати на 1 гривню на день. Таке рішення сьогодні міська влада розглядала на виконавчому комітеті.

Впливовий чиновник «замовив» кримінальне провадження проти чернігівця Олександра Шевеля – чернігівцю фабрикують справу за фейковими обвинуваченнями.

Дві тисячі правоохоронців Чернігівщини сьогодні відзначили своє професійне свято – День Національної поліції України. На Красній площі вишикувалися поліцейські екіпажі, машини слідчо-оперативних груп і навіть бойова техніка.

Підвечір через необережність водія, на перехресті вулиць Гагаріна та Беспалова сталася дорожньо-транспортна пригода. Позашляховик не пропустив, у результаті чого врізався у «OPEL Vectra».

Влада Чернігова обурена рішенням Антимонопольного комітету стосовно ануляції тендеру по закупівлі нових тролейбусів. Чиновники в розпачі обіцяють купити «рогатики» до кінця року, але експерти критично оцінюють ці обіцянки і прогнозують, що цьогоріч чернігівці не побачать нових тролейбусів.

На 69-му році життя помер відомий чернігівський художник Євген Кріп.

Ще статті по темі

Back to top button