Суспільство

Патріотичне КВК пройшло у Прилуцької колонії (Фото)

Нещодавно  в актовій залі Прилуцької виховної колонії для неповнолітніх відбулося  пізнавально-розважальне шоу «Я люблю Україну».

Свято було проведено у вигляді КВК, в якому змагалися дві команди найрозумніших вихованців із двох відділень установи. Організатори підготували багато цікавих захоплюючих конкурсів, як для членів команд «Патріоти» та «Козаки», так і для всіх глядачів.

Конкурси дали змогу продемонструвати учасникам їх знання про Україну, її історію, культуру, архітектуру, її видатних людей, відомих у всьому світі.

Конкурси були досить складними, бо вони передбачали правильні відповіді на різноманітні питання щодо створення Києво-Могилянської академії, українського духового інструмента трембіти, найстародавніших поселень в Україні, перемог наших славнозвісних боксерів Кличків, колекцію писанок у Коломиї, найглибшу станцію київського метрополітену.

Конкурси чергувалися з інформаційним матеріалом, який надавала зі сцени ведуча КВК,  з яскравими слайдами на екрані, з музичними номерами у виконанні хлопчачого вокального ансамблю-клубу колонії,  а також гості свята – учениці міської школи мистецтв Марини Шевченко.

Джерело: priluki.city

Ще статті по темі

Back to top button