Суспільство

Перша переатестація чернігівських поліцейських не відбулася ЧL

Сьогодні перших 26 керівників головного управління Нацполіції у Чернігівській області мали пройти переатестацію. За даними ЧеLine — це вісім керівників апарату та 18 співробітників головного управління. Повний перелік ТУТ.

Процес переатестації призупинили, через судові позови колишніх працівників правоохоронних органів, які не пройшли атестацію, — повідомили ЧеLine у прес-службі НП у Чернігівській області. «Сьогодні мали їхати на переатестацію до Києва керівники нашого апарату, але їм подзвонили і сказали, що дата на 20 квітня скасовується, а про наступну їм повідомлять пізніше», — прокоментував речник Нацполіції у Чернігівській області Сергій Бриль.

Нагадаємо, судовий позов екс-поліцейських ґрунтується на тому, що Інструкція, за якою атестаційна комісія оцінює правоохоронців (професіоналізм та знання законів) недосконала і тому висновок комісії не може бути об’єктивним.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. главное не допускайте к правохранительным органам таких как бывший начальник милиции Шевцов! выборы уже прошли, Атрошенко победил и больше не нужно никого запугивать и подкупать. дайте городу передохнуть!

Back to top button