Суспільство

Під іншим ракурсом: кондуктор тролейбуса розповіла власну версію резонансної ситуації з бабусею

У неділю, 5 листопада, весь Чернігів обговорював ситуацію, що розгорнулася на зупинці громадського транспорту «5 кутів».

За словами очевидців, кондуктор тролейбуса видворяла стареньку з транспорту через відсутність пенсійного посвідчення. Кондуктор нібито штовхнула бабусю, яка була ще й із «кравучкою», через що немолода жінка випала з тролейбуса та зазнала травм.

Знімальна група ЧЕline розшукала постраждалу. Нею виявилась 79-річна Лариса Спіцина. Жінка розповідає, що на стегні у неї синець, болить спина, шия та голова. Сьогодні вона почувається гірше, а тому поїхала до лікарні на рентген.

Про пережиті події старенька розповідає зі сльозами. Стверджує, кондуктор штовхнула її у спину, через що вона сторчака полетіла зі сходинок. Наразі вирішується питання про її госпіталізацію.

Кондуктор Валентина Клименко всі обвинувачення називає наклепом, переконує, що стареньку жінку не чіпала, більше того, коли пасажирка виходила з транспорту, сама вона знаходилась на іншому майданчику «рогатого», а тому просто фізично не могла штовхнути бабусю.

Свідки події, жінки, які їхали разом із постраждалою Ларисою Спіциною на задньому майданчику тролейбуса, підтверджують: бабуся  впала сама. Спускаючись сходами та посуваючи поперед себе «кравчучку», жінка оступилась і гепнулась на сходинку.

Усі подробиці дивіться згодом у сюжеті.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

8 коментарів

  1. Правда где-то посредине. Бабушка и кондукторша по ходу немного приврали. Но, если б кондукторша не выгоняла, бабушка б не упала и не было этого скандала. Хотя, формально она права. Без документа нельзя бесплатно ездить. Ну, и журналисты подняли хай , конечно.

  2. Здаеться по віку бабусі можно здогадатись що у неї посвідчення по любому є.це ж не 17 років.інколи жадоба до грошей затьмарює розум.хвала що зараз не 33 голодний рік.перегризли би один одного.

  3. Ни кто не мешает человеку быть Человечным.. остальное отмазки
    Кондуктор с гнилой душой!!! Оправдания нет..

  4. Кондуктор мразь. Даже из-за возраста можно бесплатно провезти в троллейбусе человека, это ж не молодой пышущий здоровьем «заец»… это бабушка… кондуктор мразь.

  5. згідно Закону, особа зобов’язана прeд’явити докумeнт, що дає право на бeзкоштовний проізд, або оплати проізд. В разі порушeння вказаних вимог складається адміністративний протокол, А НE ПРИНИЖУЄТЬСЯ ЧEСТЬ І ГІДНІСТЬ ПАСАЖИРА,ЙОГО НE ВИШТОВХУЮТЬ ВСПИНУ!
    ЧТУ трeба навчати своіх співробітників діям в подібних ситуаціях, проводити відповідні “таємні пeрeвірки” щодо дотримання кондукторами правил повeдінки.

      1. А ЕСЛИ КОНТРОЛЬ, И НА ЭТОТ МОМЕНТ У БАБУШКИ НЕТУ УДОСТОВЕРЕНИЯ!! КТО ВИНОВАТ?….КОНДУКТОР, КОТОРАЯ НЕ ПРОВЕРИЛА НАЛИЧИЕ, А ЗНАЧИТ-ЕЙ ВЛЕТИТ! А ЗНАЧИТ-ОНА НЕ ВЫПОЛНЯЕТ СВОЮ РАБОТУ…ТАК ЧТО НЕЧЕГО НА КОНДУКТОРА ГНАТЬ!

  6. Ща Белоруссы пенсионеры пытаются ездить бесплатно, если не проверить документ

Back to top button