Суспільство

Під начальником управління міськради захитався стілець

Міський голова знову розкритикував начальника управління стратегічного розвитку міста Бориса Атрощенка.

Все через його звіт стосовно іноземних інвестицій. Сьогодні вранці на нараді у міськраді Борис Атрощенко під час свого звіту заявив, що ситуація з іноземним інвестуванням у Чернігові невтішна й інвестори часто виводять свій капітал.

Як відомо, один з пріоритетних напрямків, над якими Владислав Атрошенко обіцяв посилено працювати – це саме залучення іноземних інвестицій.

«Спочатку 4 мільйони доларів вивели. Потім 900 тисяч доларів інвестори вивели? Ви впевнені? У мене є підозра, що це якась нісенітниця. Я не довіряю цим цифрам. Це бредятина. Ви хороша людина, але такої професії немає», — незадоволено зазначив Владислав Атрошенко.

Цілком імовірно, що на місце Бориса Атрощенка вже намітили когось іншого. Адже подібна схема «кадрових змін» у міській раді (публічна критика і цькування, а потім звільнення) іноді практикується.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Скоро и местные побегут из Чернигова. То рейдерские захваты, то разбойные нападения, то кражы, то шахраи. Что для бизнеса делается позитивного ? Мер только для своих старается

Back to top button