Суспільство

Пам’ятник героям, нові «альма-матер» і День захисника: підсумок новин за 14 жовтня

13-та школа Чернігова збудована у 1952 році. Згодом до неї прибудували ще один корпус. Навчальний заклад не балували увагою міські чиновники. Усі ремонти тут проводили власними силами і за допомогою батьків учнів та випускників. Та проблеми більшості шкіл набагато серйозніші і потребують значних капіталовкладень. 13 школа не виключення. Детальніше у сюжеті.

Відсьогодні ми запускаємо на проекті щотижневу програму «Чемпіони». Чернігівські, всеукраїнські, світові новини спорту – ми говоритимемо лише про найактуальніші  події. Кожного разу запрошуватимемо до студії відомих особистостей, яких знає та поважає спортивна громадськість нашого рідного міста. Перший гість програми «Чемпіони» – футболіст Володимир Чуланов. Розмова з ним – у другій частині випуску, а поки що новини.

Наболіле питання для жителів чернігівського мікрорайону Бобровиця – будівництво школи та дитячого садочку – обговорили на громадських слуханнях. На народне віче прийшли місцеві вчителі, батьки та всі небайдужі мешканці Бобровиці.

У Чернігові експонують фотодокументальні спогади «До Дня захисника України».

З нагоди Дня захисника України сьогодні у Козельці відбулося відкриття пам’ятника загиблим в АТО героям.

Мужність, героїзм та мистецтво: У Чернігові відзначили День захисника України.

Ще статті по темі

Back to top button