Суспільство

Підземку біля «України» можуть повністю вкрити килимами

Плитка в підземному переході (біля готелю «Україна»), яка в мокру та морозяну погоду перетворюється на ковзанку, кілька днів тому отримала своєрідні «острівці безпеки». Комунальне підприємство «Паркування і ринок» при входах і виходах розмістило спеціальні килимки, щоб чернігівці зі сходів адаптувались до нових умов пересування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гламурна «війна» з ковзанкою: у підземці постелили килими (Фотофакт)

Оскільки часто в нашому місті обновки мають не завжди низьку ціну, ми поцікавились у нещодавно призначеного керівника КП «Паркування і ринок» Миколи Гоголя про вартість килимків та їх встановлення.

«Приблизно в районі двох тисяч гривень. Точну цифру зараз не скажу. Це разом з усім – дюбелями, встановленням. Це було оперативне рішення – реакція на ситуацію, що виникла», — зазначив Микола Гоголь.

Як будуть вирішуватись труднощі із слизькою підлогою в подальшому, чиновник поки точно не знає. Але деякі варіанти вже обговорюються. Можливо, буде постелене покриття по всій підземці. Можливо плитка буде зашліфовуватися, якщо її характеристики це дозволять. Але керівник КП наголошує, що це тільки можливі варіанти. Рішення поки що не прийнято.

Побоювання чернігівців стосовно того, що після встановлення килимків залишаться отвори від дюбелів, він відкинув. По-перше, килимки на літо взагалі не планують знімати. По-друге, отвори свердлили по швах між плиткою.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. просверлити б йому отвори в його Лексусі,та покласти , дебілу , казнокраду килимки на капот

  2. Может все же плитку заменить? А то как то убого выглядит, тем более что по заверениям архитектора, который делал план, там должна быть шероховатая плитка.

  3. П…ц!!! Мозги застелите тому кто подал идею такой плитки и утвердил. Зачем весь переход, стены ещё мягкими сделайте?

Back to top button