НовиниСуспільство

Пішов служити до патрульної поліції, щоб знайти свого велосипеда

В жовтні минулого року у Євгена Іваненка викрали улюблений велосипед, який привезли із-за кордону на замовлення.

У той самий час у Чернігові проходив відбір до патрульної поліції. І ця ситуація стала для Євгена поштовхом і однією з причин для того, щоб піти на службу до поліції.

Про це стало відомо з офіційної сторінки Патрульної поліції у Facebook.

Інспектору роти №2 батальйону Управління патрульної поліції у м. Чернігові Євгену Іваненку кілька років тому на замовлення привезли з-за кордону велосипед. Євген щодня їздив на ньому на роботу та й у вільний час не розлучався з двоколісним.
Одного дня у жовтні минулого року велосипеда вкрали з-під будівлі, в якій працював Євген, хоча велосипед і був пристебнутий до паркану велозамком. Хлопець викликав правоохоронців, написав заяву. Проте ні велосипеда, ні того, хто його вкрав, не знайшли. Євген тоді сильно засмутився, бо велосипед був частиною його життя.

31 березня Євген в складі свого екіпажу патрулював місто. Близько другої дня в районі Кордівки Євген звернув увагу на двох хлопців, один із яких вів поряд із собою його велосипеда. Він одразу ж його впізнав, бо велосипед досить унікальний. До того ж проїздивши не один рік, Євген знав на ньому кожну подряпину.

Патрульні зупинили авто, підійшли до хлопців. Євген почав розпитувати, звідки велосипед. З’ясувалося, що цей хлопець купив його у знайомого. Новий власник велосипеда пішов з поліцією на контакт, сказав, що готовий до співпраці.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, Євген назвав їм номер кримінального провадження, яке було відкрите у жовтні. Вони підняли матеріали справи, все збігалося. Велосипед описали, склали акт вилучення і під розписку повернули Євгенові.

Пізніше поліція з’ясувала, що за останні півроку у велосипеда кілька разів змінювались власники.

Ще статті по темі

Back to top button