Суспільство

Показуха «карателя»: Атрошенко надумав позбутися підлеглого

На ранковій нараді сьогодні, 27 березня, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко представив докази бездіяльності комунальників.

Начальникам ЖЕКів перепало на горіхи за гори сміття по всьому місту.

Владислав Атрошенко продемонстрував фотографії з різних куточків міста, запевняючи, що світлини зроблені вчора. Мер лаявся в притаманній для себе манері – не добираючи слів.

«Що ви дивитесь, як баран на нові ворота? Я давав вам тиждень! Таке враження, що у вас тирса в голові!», — вилаявся міський голова на начальника ЖЕК-13 Володимиру Прищепу.

Владислав Атрошенко заявив, що готовий звільнити за сміттєвий катарсис. Це вже не перший випадок, коли мер агресивно нападає на начальника 13-го ЖЕКу. Звинувачує його, хоча насправді весь Чернігів у смітті.

Але чомусь «гріхів» інших комунальників Владислав Атрошенко не помічає.

З власних джерел нам стало відомо, що гільйотина над Володимиром Прищепою загойдалася не випадково. Адже він своєрідна «кістка в горлі» нинішньому начальнику житлово-комунального господарства міськради Ярославу Куцу.

Все через фірму (до неї причетний головний комунальник Чернігова), яка поклала око на ЖЕК-13, але Володимир Прищепа не хоче грати в корупційні ігри, тож його надумали прибрати.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button