Суспільство

Пораненого майданівця призначено на посаду радника голови Чернігівської ОДА

За сприяння «Ініціативної групи постраждалих та поранених на Майдані» та в результаті плідної співпраці з місцевою владою голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч призначив своїм радником із питань соціального захисту осіб, постраждалих під час Революції Гідності, тяжкопораненого майданівця, учасника Революції Гідності, нагородженого орденом «За мужність» III ступеня. Михайло Малец працюватиме на громадських засадах.

Наразі в Чернігівській області налічується 14 осіб, які отримали різні ступені ушкоджень внаслідок участі у Революції Гідності. Всі вони потребують певного рівня соціального захисту, можливості отримання пільг та допомоги від держави.

Ініціативна група постраждалих та поранених на МайданіАдже саме ці герої поклали своє здоров’я задля досягнення цілей Революції. Питання суспільної адаптації, належного ставлення до інвалідів Майдану, надання різного плану допомоги – є пріоритетним завданням влади на місцях.

Саме контроль виконання цих дій, гарантованих державою, і є першочерговим завданням радника з питань соціального захисту осіб, постраждалих під час Революції Гідності.

«Співпрацюючи з місцевими благодійними організаціями, громадськими організаціями, покликаними на допомогу учасникам Майдану, та долучаючи до всіх процесів місцеву владу, зробимо життя наших земляків, героїв Майдану, кращим. Та не дамо забути про тих, хто вже поклав найдорогоцінніше – життя, Героїв Небесної Сотні», — запевняє Михайло Малец.

Прес-служба Чернігівської міської організації політичної партії ДемАльянс

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button