Суспільство

Пригоди маленького чернігівця: патрульні повернули додому дитину

8 січня близько п’ятої вечора до поліції зателефонував чернігівець і повідомив, що на вулиці Одинцова він знайшов хлопчика, якому на вигляд близько шести років. Малюк загубився і не зміг пригадати адресу свого проживання. На місце виїхав один із екіпажів патрульної поліції.

Патрульні, приїхавши до магазину, де на них чекав заявник разом із хлопчиком, з’ясували, що чоловік, повертаючись додому, біля зупинки громадського транспорту звернув увагу на дитину без дорослих. Чоловік поцікавився у хлопчика, де його батьки і чи не потрібна йому допомога. Той відповів, що чекає на маму з роботи, проте коли саме вона прийде – він не знає. Небайдужий перехожий вирішив зателефонувати до поліції.

Поки поліцейські спілкувалися з громадянином, працівниці магазину відігрівали малого чаєм, сушили на батареї його промокле взуття та шкарпетки. Хлопчик назвав правоохоронцям своє прізвище і як звуть його батьків, але точної адреси пригадати не зміг, проте запевнив, що може показати, де він живе. Розповів, що йому 9 років і що вдома на нього чекає батько. Через те, що батько може насварити за мокрі ноги, вирішив дочекатися, поки мама повернеться з роботи. Патрульні звернули увагу, що дитина доглянута та добре вдягнена.

Правоохоронці встановили ймовірне місце мешкання дитини та вирушили разом за адресою. Багатоповерхівка знаходилася неподалік, а хлопчик одразу впізнав двері своєї квартири. Батько дитини здивувався появі поліцейських. Він знав, що син гуляє на вулиці і, за його словами, вже збирався забрати його додому. Розповідь правоохоронців про пригоди сина його вразила.

Поспілкувавшись із батьками (мати на той момент уже повернулася з роботи) та оглянувши квартиру, патрульні дійшли висновку, що родина хлопчика благополучна і йому нічого не загрожує, тож його передали батькам.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Потом менты батю на бутылку в обезьяннике посадили)))

Back to top button