Суспільство

Примусові канікули у виші Чернігова

За інформацією з власних джерел ЧЕline стало відомо, що викладачів і студентів Коледжу економіки та технологій Чернігівського національного технологічного університету добровільно-примусово відправляють на канікули та відпочинок за свій рахунок.

За словами студента закладу, до них прийшов викладач і сказав: «Із 20 березня на тиждень у вас усіх канікули. Викладачі вже понаписували заяви про відпуску за свій рахунок».

Аналогічна ситуація спостерігалася в цьому закладі взимку. Тоді примусові канікули припали на 13 – 19 лютого.

Директор коледжу Михайло Сокол не захотів коментувати цю інформацію. Його секретар сказала, що протягом робочого дня він у своєму кабінеті не з’являвся, а постійно перебував на десь території закладу.

Начальник управління освіти та науки Микола Конопацький сказав, що коледж не знаходиться в підпорядкуванні його відомства, тому ситуацію коментувати він не може. Вищі навчальні заклади підпорядковуються напряму Міністерству освіти.

Нагадаємо, планові канікули в цей час передбачені тільки для школярів. Так, у Чернігові шкільні весняні канікули триватимуть із 27 березня по 2 квітня.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button