Суспільство

Проект реконструкції Привокзальної площі обійдеться в 205 тисяч гривень

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради оголосило тендер на розробку проектної документації об’єкту «Капітальний ремонт Привокзальної площі у Чернігові».

Тендер на «Prozorro» виграла чернігівський підприємець Тетяна Соколова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Привокзальному орудує злодій

Вартість виконання робіт – 205 тисяч 319 гривень.

2018-02-18_143348

Відомо також, що Тетяна Соколова займалася розробкою ескізного проекту розвитку нижньої частини Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата (вул. Толстого). З міської казни за це отримала 99 тисяч 247 гривень.

А за 199 тисяч 487 гривень Тетяна Соколова виконувала ескізний проект атракціонного містечка (КП «Центральний парк культури та відпочинку».

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Уважаемый Алекс, хотелось бы полюбопытсвовать, в скольких проектах Вы выступали ГИПом или ГАПом? Коль знаете сколько стоят проектные работы согласно ДБН и ДСТУ.

  2. Обворовывать народ нужно так, чтобы он думал, что это просто реформы… На Украине всё наладится только тогда, когда вдова Порошенко придёт в тюрьму к Гройсману узнать, за что повешенный вчера Турчинов пристрелил Яценюка на похоронах Парубия, который так и не признался где закопал трупы Авакова и Кравчука.

Back to top button