Суспільство

Психолог розкрила прості секрети ідеальних відносин

Наш розвиток не стоїть на місці – все підлягає змінам. З цієї причини ваш ідеальний партнер повинен не лише любити вас зараз, але й підтримувати в бажанні стати тим, ким ви бачите себе в майбутньому.

Якщо ви неодружені, але готові до нових відносин, цілком природно мріяти про свою ідеальну людину, другу половинку.

У більшості випадків люди представляють зовнішність цієї людини, голос і навіть запах.

У чому ж закладений успіх? Саме в уяві.

Фішка в тому, щоб задавати собі питання не про майбутнього партнера, а про те, яким в майбутньому ви бачите себе. Тільки тоді це спрацює.

Запитайте себе, чого хочете

Ми рідко представляємо себе в майбутніх відносинах. Нам здається, що ми залишимося такими ж, як зараз. Це як би само собою зрозуміле. Але дуже небезпечно думати, що ми статичні.

Ваш ідеальний партнер повинен не лише любити вас теперішніх. Він також повинен бути тим, хто хоче, щоб ви змінювалися таким чином, яким ви хочете змінюватися самі. Іншими словами, він повинен підтримувати вас у бажанні стати тим, ким ви хочете бути.

Спробуйте виконати одну вправу. Закрийте очі і уявіть, якими ви будете через п’ять років. Не думайте про те, де будете жити, що будете робити або якою буде ваша сім’я. Краще заглибитися в свої ключові якості.

Як вони зміняться з часом? Що значить бути вами через п’ять років? Бути лузером? Бути більш гармонійним? Перевантаженим?

Отримані відповіді дадуть вам уявлення про те, куди ви хочете рухатися.

Хочете рухатися до внутрішнього спокою і безтурботності? Або ж вам потрібно, щоб вас надихали, запалювали? Хочете бути більш розуміючим? Більш відвертим?

Це ваша внутрішня дорожня карта на майбутнє. Як це допоможе залучити ідеального партнера?

Якщо ви знаєте, в якому напрямку хочете розвиватися, зустрічаючи нових людей, ви запитаєте себе: чи підтримує цей чоловік у мені ті якості, які мені подобаються найбільше? Чи буде ця людина підтримувати і заохочувати мене бути тим, ким я хочу бути? Або ж він принесе протилежне?

У цієї людини можуть бути вагомі причини уникати ризику. Можливо, у зовнішньому сенсі ви хочете одних і тих же речей: дітей, фінансової стабільності і т. д.

Але, швидше за все, він або вона не заохотить вас в тому, щоб стати тим, ким ви дійсно хочете бути, і це легко може підірвати відносини. Ви можете прокинутися через п’ять років та зрозуміти, що ви — не та людина, якою хочете бути.

Джерело: «Знай.ua«

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button