Суспільство

Reikartz відкрив у Чернігові сучасний готель європейського рівня!

5 липня 2017 року пройшло урочисте відкриття нового готелю європейського рівня «Reikartz Чернігів». Захід відвідав мер Чернігова Атрошенко Владислав Анатолійович.

Червону стрічку на вході до готелю мер міста перерізав разом з виконавчим директором Національної мережі готелів Reikartz Себастьяном Кремером.

Атрошенко Владислав Анатолійович зазначив, що відкриття готелю європейського рівня в Чернігові – це вагомий внесок в розвиток туристичного потенціалу та інфраструктури міста.

Готель «Reikartz Чернігів» знаходиться в діловому та історичному центрі міста на вулиці Гетьмана Полуботка, 22. Номерний фонд готелю складається з 49 номерів. У 2018 році буде введено в експлуатацію ще 20 номерів на 5 поверсі, таким чином номерний фонд становитиме 69 номерів. Інфраструктура готелю включає два конференц-зали на 85 і 65 місць, лобі-бар. Окрім готелю, компанія Reikartz відкриває у Чернігові чесько-німецький паб «Zivot a Pivo» та скандинавське кафе «Fika». Планується створення парковки.

«Чернігів в національній економіці і туризмі займає вагоме місце, – коментує Себастьян Кремер, CEO компанії Reikartz, – тому ми вибрали саме Чернігів для відкриття нового готелю мережі Reikartz. Більше того, ми готові позиціонувати готель «Reikartz Чернігів» як один з флагманських об’єктів мережі».

Ще статті по темі

Back to top button