Суспільство

Реєстрація на пробне ЗНО відбудеться в січні

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься для ознайомлення всіх охочих із процедурою його проведення, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 10 до 31 січня 2017 року.

Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Кожен зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови та літератури (1 квітня), а також у одному із запропонованих предметів за вибором (8 квітня): історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні платна. Вартість одного тестування для одного учасника визначає кожен регіональний центр оцінювання якості освіти окремо. Цю інформацію буде розміщено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Ще статті по темі

Back to top button