Суспільство

Рибні дні: рибалки-порушники завдали збитків на 17 тисяч гривень (Фото)

Поблизу с. Макошино вдень 13 жовтня Чернігівським рибоохоронним патрулем затримано місцевого жителя, який порушував правила рибальства. Чоловік за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки «топтухи» – виловив 200 шт. карасів сріблястих, завдавши збитків рибному господарству України на суму 3 400 грн.

Того ж дня ввечері на забоці р. Десна виявлено чоловіка, який сіткою зяберною виловив 8,3 кг риби. Збитки становили 8 755 грн. Порушення відбулось поблизу с. Купчичі Сосницького району.

Також під час рейду на озері біля с. Гнатівка затримано мешканця м. Шостка, який за допомогою сітки зяберної встиг наловити риби, завдавши збитків на 459 грн.

Уже 15 жовтня рибоохоронним патрулем на озері Близне поблизу с. Гнатівка виявлено браконьєра. Чоловік здійснював незаконний вилов риби за допомогою сітки зяберної. Збитки за цим фактом становили 5 066 грн.

На всіх порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.4 ст.85 КУпАП. Матеріали справ скеровані до Менського, Новгород-Сіверського та Сосницького районних судів Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності, згідно з чинним законодавством.

Джерело: Чернігівський рибоохоронний патруль

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

 

Ще статті по темі

Back to top button