Суспільство

Рік Півня 2017: корисні поради на Новий рік (Фото)

За східним календарем 2017-й рік – Рік Вогняного Півня. Це дуже успішний, яскравий і щасливий знак.

Комунікабельний Півень цього року може звернути свою прихильну увагу на кожного з нас, але особливу увагу він виявляє до тих, хто народився під знаком гордої птиці.

Згідно зі східною традицією, Півень дуже любить увагу до себе, обожнює компліменти і похвали. Чарівність Півня настільки сильна, що перед ним не може встояти жоден представник протилежної статі. Однак сам Півень не любить проявляти своїх емоцій і не відчуває сильного інтересу до будь-кого, крім власної персони.

Попри певний егоїзм, Півень дуже щасливий у любовних справах, а також наділений чітким розумом, кмітливістю і впевненістю в собі, що дає йому можливість досягати успіху в бізнесі.

Вогняний Півень особливо любить командувати, його запальність і різкість іноді заважають йому, але впевненість у собі, приправлена належною повагою і компліментами навколишніх, робить його сильним керівником і лідером.

Півні рідко присвячують себе сімейному вогнищу, оскільки нелегко віддаються любові і не можуть повністю присвятити себе сім’ї. Часто вони залишаються самотніми і рідко заводять тривалі стосунки, при цьому Змія і Бик – найкращі партнери для Півнів.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button