Суспільство

Роботи юних сіверян полонили журі міжнародного фестивалю

На початку лютого у мальовничому місті над Удаєм відбувся XVІІ міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви» за підтримки Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, Прилуцької міської ради.

Другий рік поспіль у номінації «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» під керівництвом вчителів трудового навчання Кукси О.Б. та Даценко О.М. були представлені роботи учнів Прилуцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Чернігівської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська команда вперше підкорювала «Лігу Сміху»

Всі вироби у виконанні юних майстрів є неповторними за глибиною змісту та кольоровою гамою, полонили глядачів та журі теплом і світлом, що випромінювала кожна робота.

Лауреатами ХVІІ міжнародного молодіжного фестивалю стали:

2-е місце – Катерина Фурса, учениця 5 класу, у віковій категорії 6-10 років (диплом ІІ ступеня у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво»);

3-є місце – Наталія Набігуз, учениця 9 класу, у віковій категорії 15-18 років (диплом ІІІ ступеня у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Городи на підвіконні» – конкурс для вихованців садочка

«Мистецькі барви-2018» порадували місто Прилуки чудовим святом і діти з нетерпінням чекають наступного року, щоб знов долучитися до міжнародного молодіжного фестивалю.

Ще статті по темі

Back to top button