Суспільство

Розвідники відсвяткували ювілей

1 вересня перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук привітав особовий склад Центру управління розвідки об’єднаного оперативного штабу Збройних Сил України з 20-ю річницею його створення.

Це свято, яке поєднує історію і сучасність, є свідченням заслуг та оцінкою ратної праці багатьох поколінь професіоналів військової розвідки, їх ролі у забезпеченні обороноздатності нашої Батьківщини.

За цей невеликий в історичному вимірі період військова розвідка України пройшла нелегкий шлях і сьогодні ствердилася як самодостатня, злагоджена та авторитетна структура, що спроможна викривати сучасні виклики та загрози національній безпеці держави і відіграє надзвичайно важливу роль у зміцненні її обороноздатності.

Служба в розвідувальних підрозділах завжди вважалася елітною, адже туди відбирають найкращих людей, відданих військовій справі. Є такий підрозділ і на Чернігівщині – це Центр управління розвідки об’єднаного оперативного штабу Збройних Сил України, особовий склад якого успішно виконує поставленні завдання, демонструючи високий професіоналізм, наполегливість і патріотизм, роблячи вагомий внесок у розвиток Збройних Сил України.

За сумлінне служіння Вітчизні, високий професіоналізм та з нагоди 20-ї річниці з дня створення військової частини А4507 Валентин Мельничук вручив почесні грамоти обласної ради з нагрудними знаками старшому солдату Олександру Дмитруку, старшому лейтенанту Андрію Мельнику, старшому прапорщику Олександру Мироненку, старшому лейтенанту Ярославу Михайлецю, молодшому сержанту Вадиму Саповцю та старшому солдату Олександру Шевченку.

Завершилися урочистості з нагоди 20-ї річниці Центру управління розвідки об’єднаного оперативного штабу Збройних Сил України святковим концертом.

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Ще статті по темі

Back to top button