Суспільство

Рятувальники поговорили з самотніми пенсіонерами та багатодітними батьками

Рейдова бригада ДСНС днями провела профілактичне відпрацювання на території села Данівка Козелецького району.

Про це ЧEline повідомили у ДСНС у Чернігівській області.

Фахівцями особливу увагу приділили профілактичним бесідам з соціально незахищеною категорією населення: самотніми громадянами похилого віку, інвалідами, багатодітними та неблагонадійними родинами.

Рятувальники роз’яснили основні правила безпечної поведінки у побуті, зокрема під час користування електричними приладами, перебування у природних екосистемах, біля водойм, а також у разі виявлення вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів.

В період канікул діти мають багато вільного часу для дозвілля й не завжди перебувають під наглядом дорослих, тож ризик виникнення надзвичайних подій за їх участю значно зростає. Тому, працівники ДСНС акцентували увагу батьків щодо недопущення залишення дітей без відповідного нагляду, а також навчання підростаючого покоління правилам безпеки.

Під час профілактичного відпрацювання мешканцям села рятувальники вручили відповідні листівки й пам’ятки. Крім того, для поновлення інформаційних куточків у сільській раді та загальноосвітніх навчальних закладах були надані необхідні профілактично-роз’яснювальні матеріали.

Ще статті по темі

Back to top button