Суспільство

«Санта-Барбара» в ОДА: Сахневич закрутив роман з підлеглою

Нещодавно в Чернігівській ОДА розгорівся скандал. Дружина Леоніда Сахневича мало не вибивала дверей кабінету голови Валерія Куліча.

До нього розлючена жінка звернулася по допомогу.

16215986_1364986983574751_1964665778_n

Із власних джерел нам стало відомо, що вже не молодий чиновник зустрічається із начальницею департаменту екології Катериною Тканко. Вона молодша за пана Сахневича майже вдвічі. Своїх стосунків пара не приховує, а відтак, у любовний трикутник Сахневича втягли й голову Чернігівської ОДА.

Нагадаємо, саме Сахневич взяв під крило новоспечену молоду чиновницю. Він наполіг і на переселенні Департаменту з колишнього приміщення на вулиці Малясова. Певно, щоби молода коханка була значно ближче.

Також за його клопотанням на території екологічної інспекції й досі стоять автомобілі департаменту, за які в мережах перепало пану Бурковському.

Чим завершиться службовий роман підстаркуватого заступника, ми ще повідомимо.

Ще статті по темі

10 коментарів

  1. Привет Всем кто любит Чернигов и читает ЧЕIine.Молодцы журналисты осветить такую новость,не побоялись ни Тканко ни Сахневича.Я перед Вами снимаю как говорят шляпу!Для нашего города это чуть ли не бомба.Очень жаль Ларису (жена Сахневича),сколько ей пришлось терпеть и страдать.Видать терпение то лопнуло.А эта бесстыдница Екатерина Викторовна полезла к корыту и к карьере.Вот только жаль,что журналисты не полностью раскрыли суть всего происходящего.Любовью ведь там и не пахнет,а вот бюджетными деньгами пахнет сильно.Ведь она действительно на прямую ему подчиняется.Вот спросить бы у него откуда он взял деньги на двух-ярусную квартиру в новом доме.?????Хотя для молодой жены комната и для ее или теперь для их сына!(Прикольно а как он его будет называть дедушка ,дедуля или все таки ПАПА),только какой уже по счету.Просто в шоке от этой новости.Ларисе нужно было еще сходить к родителям «главного эколога» города к Оле и Вите-вот ПОЗОРИЩЕ им всем!!!!ХА ХА ХА ХА ХА…!!!!
    Подпись напиши «ПРОХОЖИЙ».

    1. Это не новость. Это те же на манеже, вернее «звезда » та же ,только клоунский состав разный.

    2. А ви знаєте контакти Лариси? Щоб вона дала коментар з цього питання.

  2. Ув.журналисты ! Хотелось бы узнать продолжение этой любовной истории.И было бы здорово услышать комментарии всех ее участников!

  3. это не журналистика. Что больше писать не о чем ?

  4. А ні кому, в тому числі і авторам цього «шедевру» не спадало на думку, що людина має право на приватне життя? Звичайна життєва ситуація, тільки її учасниками на цей раз стали відомі в місті (і в області) люди. Не наша з вами справа розбиратися в тому хо, з ким і чому. Залиште їх в спокої… Думаю, для обох це було важке рішення. Давайте побажаємо ім довгих щасливих років разом.

  5. Щасливих рокив аморальним людям?! А вам не кажется, что тут приватным и не пахнет? Они государственные высокого ранга. Или каждому руководителю по личному подчинённому? А личному подчинённому по должности? Один привёл тридцатилетнюю Свириденку, второй такую же ТканкУ. Девки офгенные менеджеры! Синдром Клинтон — Левински! Потому так и живём. Челайну — респект!!!

  6. При советской власти надо было десятки лет пахать, что бы дослужиться до должности начальника управления областного уровня. А сейчас эти должности опустили до уровня тридцатилетних девок.

  7. Закон УкраЇни «Про державну службу»
    Стаття 32. Обмеження щодо призначення на посаду
    1. Не допускається призначення на посаду державної служби особи, яка буде прямо підпорядкована близькій особі або якій будуть прямо підпорядковані близькі особи.
    2. У разі виникнення обставин, що призводять до порушення вимог частини першої цієї статті, відповідні особи, близькі їм особи зобов’язані повідомити про це керівника державної служби та вжити заходів до усунення таких обставин у 15-денний строк.
    Якщо в зазначений строк такі обставини добровільно не усунуто, керівник державної служби повинен вжити у місячний строк заходів до їх усунення. Для цього керівник державної служби може перевести державного службовця за його згодою на іншу рівнозначну вакантну посаду державної служби в цьому державному органі або дати згоду на переведення до іншого державного органу. У такому разі переведення державного службовця здійснюється без обов’язкового проведення конкурсу. У разі неможливості переведення особа, яка перебуває у підпорядкуванні, підлягає звільненню із займаної посади.
    3. У разі порушення вимоги, зазначеної в абзаці другому частини другої цієї статті, керівник державної служби несе відповідальність, встановлену законом.
    4. Особи, які не повідомили керівника державної служби про обставини, зазначені у частині першій цієї статті, несуть відповідальність, встановлену законом.
    5. На державних службовців поширюються обмеження, передбачені Законом України «Про запобігання корупції».

Back to top button