Суспільство

Ще одна комісія «для галочки»: Сахневич їде розбиратися у справі загибелі 4-річної дівчинки

У зв’язку з трагічною загибеллю чотирирічної дитини в селі Поділ Срібнянського району, з метою з’ясування обставин трагедії, встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності при Чернігівській ОДА створили спеціальну комісію.

Очолив цю комісію перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич.

Про це йдеться в розпорядженні, яке оприлюднене на офіційному сайті облдержадміністрації.

У планах заходів на наступний тиждень вказано, що Леонід Сахневич у середу, 16 серпня, поїде з робочою поїздкою в Срібнянський район.

За результатами вивчення питання комісія має провести засідання Колегії обласної державної адміністрації за участю голів райдержадміністрацій, представників управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області, служби у справах дітей обласної державної адміністрації для узгодження механізму попередження випадків, що становлять загрозу життю та здоров’ю дітей.

Як відомо, при Чернігівській ОДА вже створена спеціальна комісія, яка б мала займатися вивченням резонансного питання «чернігівської банди». Але відбулося одне безрезультативне засідання і на тому питання покрилося павутинням.

Відповідальні за цей напрямок чиновники яскраво демонструють свою нездатність впливати на вирішення подібних проблемних питань.

Павло Солодовник

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button