Суспільство

Синє небо, літаки і море позитиву (Фото)

Сьогодні напрочуд гарна погода. Даже можна сказати – спека. А на аеродромі « Півці» народу, ну прямо кишить. Організатори «ЧЕРНІГІВ АВІАФЕСТ 2017» обіцяли початок о 10-00, але… Почалося як завжди. Поки позліталися літаки, але всі чекали справжнього свята.

І ось ведучий звертає увагу відвідувачів на літак АН-2 з парашутистами на борту. Це спортсмени у яких за плечима не одна сотня стрибків з парашютом. Політ під куполом – це особливий політ.

А виставка продовжувалася. Всі охочі змогли отримати фото на фоні любого літака. Організатори обіцяли їх доволі.  Тут же на окремій площадці літали, та не літали, а ганяли квадрокоптери.

Працють  різноманітні ігрові зони для дітей. Виставки, різноманітні товари на любий смак виставили і народні майстри. Пиво, шашлики, солодка вата – все що душі заманеться. А головне – всі чекали справжніх польотів і дочекалися.

До речі, якщо ви забажали здійснити політ на 10 хвилин – платіть 800 грн і вперед до літака. А охочих отримати адреналін  багато. Сонечко припікає. Глядачі почали вже засмагати, жарко ж на полі. А свято продовжується. Хто вже надивився, а хто ще тільки їде.

Вхід на територію аеродрому коштує 80 грн. Свято продовжується! Попереду ще велика розважальна програма і море позитиву!

Текст та фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Организовано было плохо. Шоу было скудное и скучное.

  2. Дуже сподобалось. Особливо шоу та політ на літаку. Враження переповнюють. Діти були в захваті. Сьогодні знову будемо всією сім’єю на аеродромі. Дякуємо організаторам. Давно чекали таке шоу в Чернігові.

  3. Стоп стоп стоп) На всей территории правда было не дурно, не смотря на то что 100 г шашлыка стоили 25 грн, а самое обычное мороженое в стаканчике — 15 грн, зато чистые туалеты с наличием бумаги ))) Но…. Обман на лицо! На билете написано — АВИАШОУ. Где шоу? В чем суть шоу? Я понимаю что организаторам и так все далось не легко, но не нужно же врать в лицо, и стоит вещи называть своими именами.

Back to top button