Суспільство

Сіру незаконну прибудову біля Мегацентру збираються зносити (Фото)

Прибудові біля магазину «Космо», що на Мегацентрі, залишилося жити недовго. Принаймні, якщо справдяться погрози чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.

Міському голові вже давно ріже око незрозуміла прибудова сірого кольору, яка не лише псує естетичну картину цієї частини міста, а й, більше того, вона виросла біля стін магазину незаконно.

В управлінні архітектури та містобудування Чернігова нам повідомили, що в цьому місці мав бути облаштований красивий літній майданчик. Проектанти надали для цього всі необхідні документи і зведення тимчасового місця для відпочинку їм погодили.

Утім, власник сірої прибудови вчинив інакше і звів біля «Космо» велике приміщення для кав’ярні.

«Я особисто розмовляв з чоловіком, якому належить ця незрозуміла прибудова. Я його попереджав, щоб він не витрачав коштів, бо нічого у нього не вийде. Я проти будь-яких прибудов, де заманеться, адже Чернігів – це не курник. Утім, цей бізнесмен все одно звів прибудову, а нині бідкається, що гадки не мав, що там збудують кав’ярню», — на одній із нарад повідомив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. — Про нашу розмову я готовий свідчити у суді. Я прошу юридичну службу спільно з поліцією збирати документи, звертатися до суду і просити знесення цієї споруди. Ми маємо щонайменше  три факти, через які можемо судитися з цим підприємцем».

Відомо, що будівельні роботи «сірої прибудови» виконав ФОП Рекун.

Час покаже, чи не полетять слова міського голови за вітром і чи стримає він свою обіцянку – покарати незаконного, але і не бідного забудовника.

Ще статті по темі

Back to top button