Суспільство

Ситно і смачно: чим задобрити Жовтого Земляного Собаку у новорічну ніч

Уже відомо, що 2018 роком буде правити Жовтий Земляний Собака. Він принесе нам спокій і стабільність, а пріоритетами стануть сім’я, любов, дружба і вірність. Також, візьміть на озброєння, що Собака любить веселощі та смачну їжу! Тому новорічний стіл обов’язково накривайте з урахуванням переваг господаря року. Оскільки собака – це насамперед хижак, то зробіть акцент на м’ясних стравах.

Тож на новорічному столі мають бути м’ясо, овочі (особливо жовті та оранжеві), фрукти, легкі десерти й напої (безалкогольні та спиртні).

Головне правило, яке варто запам’ятати, – Собака любить ситну їжу. Тому основна страва обов’язково повинна бути м’ясною: стейки, рулька, відбивні, шашлик. Також вітаються різні м’ясні закуски: нарізана шинка або ковбаса, холодець і паштети. З овочів приготуйте гарніри й салати, які прекрасно доповнять велику кількість м’ясних страв. Десерти повинні бути легкі та корисні: фруктові салати, сирні страви, пудинг, желе, морозиво та фруктові торти. Рекомендуємо пити соки й негазовані напої, алкоголь можете вибирати будь-якої міцності.

Дотримуйтеся цих основних принципів новорічного меню, і ваше застілля пройде весело та смачно.

Джерело: СТБ

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button