Суспільство

Сіверянка встановила всеукраїнський рекорд довголіття (Фото)

У с. Жадове Семенівського району проживає найстарша жінка України Христина Аврамівна Нагорна, якій 1 липня 2017 року виповниться 117 років.

За ініціативи голови районної організації Олексія Єриженка при підтримці районної державної адміністрації та Міжнародного благодійного фонду «Інше Життя» Христині Аврамівні 17 березня був вручений Диплом «Книги рекордів України», відтепер вона має запис у Книзі рекордів, як сама найстарша жінка України.

Привітали з цією подією Христину Аврамівну голова наглядової ради «Книги рекордів України» Олег Іваненко, голова Міжнародного благодійного фонду «Інше Життя» Олена Белашова, перший заступник голови районної державної адміністрації Станіслав Черниш, голова районної організації ветеранів України Олексій Єриженко.

За плечима довгожительки — тяжка праця в колгоспі, лихоліття голоду та війни, тяжкі післявоєнні роки.

Поважають Христину Аврамівну у селі за її доброту, працьовиті руки, щирість душі і серця.

Проте, попри всі пережиті негаразди і прикрощі нелегкої долі вона зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

Саме в цьому переконалися і гості рекордсменки, які отримали море позитивних емоцій від спілкування із жінкою про пройдені роки життя.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button