Суспільство

Скандальні Потап і Настя збираються вийти на чернігівську сцену

9 листопада гурт «Потап і Настя» з новою шоу-програмою «Золоті кити»» таки виступатиме в Чернігові. Скасувати концерт вимагають чернігівські активісти. Ці ж люди 1 листопада влаштували мітинг під  облмуздрамтеатром ім. Шевченка, намагаючись зірвати виступ співачки Світлани Лободи. Чернігівці виступають проти того, щоб на чернігівську сцену виходили артисти, які активно гастролюють у Росії.

28 жовтня активісти створили петицію із «рекомендацією» відмінити концерт гурту Потап і Настя, вона набрала необхідну кількість голосів.

2016-11-09_114859

Директор драмтеатру Сергія Мойсієнко каже: організатори концерту Потапа і Насті Каменських його запевнили, що цього вечора акція протесту буде без кримінального шлейфу.

«Ніхто ж не проти, щоб вони проводили акції протесту, висловлювали свою позицію. Я і сам у багатьох речах погоджуюсь із активістами. Організатори домовились із ними, що все буде в рамках закону».

Представник організаторів концерту українського співочого гурту Сергій у розмові категоричний:

«Ми ні про що з активістами не домовлялись. Концерт відбудеться. Потап уже приїхав. Сподіваємось на професійну роботу правоохоронців»

Директор театру теж сподівається, що мітингувальники не рознесуть театр. Квитки на концерт розкуплені всі. Наразі тільки одна людина звернулась до театру, аби повернути квиток у касу.

Активісти ж вже готуються до вечірньої акції протесту. Пообіді вони збираються разом аби скоординувати дії.

Ще статті по темі

Back to top button