Суспільство

Скандальні сесії, драйвовий «Океан» і застудна лихоманка: інформ-дайджест Чернігівщини за 29 вересня

Жива легенда українського року, гурт «Океан Ельзи» зібрав на стадіоні Гагаріна в Чернігові тисячі глядачів.

Найдешевше автомобільне паливо – скраплений газ – останнім часом шалено зросло в ціні. З липня пропан подорожчав на 30 %. У вересні ціна піднімалась щотижня в середньому на гривню. Кілька днів тому максимальна ціна на газ сягала майже 13,50 гривні. Чернігівські водії роблять песимістичні прогнози. Детальніше у сюжеті. 

Влада хоче урізати субсидії людям, які мають депозити.

Децентралізаційні перипетії у Носівці: владці гальмують об’єднання. На процес децентралізації в селі Володькова Дівиця покладають великі надії.

ЧЕline сьогодні дізнався, що читає сучасна молодь, як часто відвідує бібліотеки.

Децентралізаційні перипетії у Носівці: владці гальмують об’єднання.

Протягом останніх трьох тижнів в області майже вдвічі, порівняно з серпнем, зросла кількість людей, які звернулися до лікарів із приводу застудних захворювань. Хоча ще не можна говорити про те, що поліклініки області, а також співробітники екстреної медичної допомоги працюють в авральному режимі, втім, ситуація із цими недугами свідчить: для нас осінь знову готує «сюрпризи» у вигляді лихоманки, нежитю, кашлю, болю в суглобах і горлі.

Найгірша дорога Чернігівщини — на це звання претендує центральна вулиця села Володькова Дівиця Носівського району, що носить назву українського генія Тараса Шевченка.

Чернігівці одностайно висловились проти того, що до їхніх сміттєзвалищ можуть возити львівське сміття. «Свого вистачає», — основна філософія відмови. І спробуй здогадайся, що вони мали на увазі — «сміття» чи тих, хто його сюди «запрошує».

Швидка та абсурдна сесія обласної ради цього разу завершилася швидко й без перерви. Сорок дев»ять питань розглянули практично безперешкодно.

Депутатська рокіровка: в обласній команді «Нашого Краю» зміни.

Навколо нового фонтана в Чернігові поклали «золоту» плитку.

Мораторій на «частинку Львова»: міська рада захистила Чернігів від львівського сміття.

Ще статті по темі

Back to top button