Суспільство

Смертельна ДТП, загадкова рекламна фірма та зустріч гетьманів: інформпідсумок новин за понеділок

 

11 вересня православні та греко-католики відзначають свято Усікновення голови пророка і хрестителя Господнього Іоанна Предтечі (в народі – Головосік). І вважається, що цього дня не варто брати в руки гострі речі: нiж, cокиру, пилку.

Але цей день наповнився підбіркою неприємних подій. Зранку поліцейські оприлюднили подробиці вбивства грибника на Сновщині.

Також майже 5 днів шукали грибника і на Городнянщині. 80-річний чоловік їв коріння та спав на деревах.

А неподалік Чернігова сталася моторошна аварія, під час якої загинули троє людей. Докладніше – у сюжеті.

У Чернігівській ОДА очікуються кадрові зміни. Сьогодні стало відомо, що виконувати обов’язки першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації покладено на директора Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Юлію Свириденко.

Для жителів Куликівського району є гарні новини. Невдовзі лікарі Куликівської районної лікарні матимуть можливість у польових умовах проводити ультразвукову діагностику щитоподібної та молочної залоз.

Ситуація довкола загадкової фірми «Чернігів – Індормедіа», що була створена кілька тижнів тому і без конкурсу отримала право на розміщення реклами на 95 нових зупинках громадського транспорту, обростає новими цікавими подробицями. Про них читайте у статті.

Скоро в Батурині відбудеться зустріч двох гетьманів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button