Суспільство

Снігова місія: на Ніжинщині поліція рятувала пенсіонерів (Фото)

Внаслідок сильних снігопадів, які пройшли 18 січня, частина доріг на території міста Ніжина та сіл району стали не прохідними. Що вже і говорити про подвір’я одиноких пенсіонерів, які навіть не могли вийти зі своїх будинків та опинилися у справжній сніговій пастці.

Зважаючи на це, керівництвом Ніжинського відділу поліції, прийнято рішення про формування  групи з дільничних офіцерів поліції, які повинні були надати допомогу стареньким, повідомила представник Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще й на світ не зазоріло: романтичний Ніжин через фотооб’єктив.

Дільничні офіцери поліції – найтісніше співпрацюють з населенням, знають поіменно всіх одиноких пенсіонерів на своїй території обслуговування, тому до поставленого завдання віднеслися зі всією відповідальністю. Відклавши повсякденні службові справи та «озброївшись» лопатами, поїхали до тих, кому допомога була найнеобхідніша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де більше випало снігу на Чернігівщині.

Бабусі, які ще вранці не могли дати раду кучугурам снігу у дворі, таким помічникам були дуже раді. Молоді та завзяті поліцейські прочищали одну доріжку за іншою, за що отримували найбільшу з можливих винагороду: щирі слова вдячності та сльози радості в очах, інколи зневірених у людській доброті і чуйності, пенсіонерів.

До відділу поліції група повернулася надвечір. Хлопці були дещо стомлені, проте усміхнені та задоволені результатом роботи, адже змогли допомогти тим, хто потребує цього найбільше. На запитання чи згодилися б вони повторити таку акцію, одноголосно погодилися.

Джерело: Нежатин

Ще статті по темі

Back to top button