Суспільство

Сьогодні, 5 жовтня, кожному чернігівцю може пощастити в коханні

Коли місячний серп перетворюється на яскравий диск, настає Повня – один із найбільш загадкових, яскравих, непевних, підступних, емоційно вибухових днів.

Повний місяць – магічний час із важливим астрологічним значенням. У період повного Місяця зв’язок між людиною і місячним циклом стає дуже сильним, а в життя вриваються доленосні моменти.

Жовтнева Повня відрізняється від усіх інших. Повний Місяць буде раннім, а підвищена енергетика – деструктивною.

5 жовтня люди потраплять під сильний вплив повного Місяця. Деструктивна енергія, що виходить від Місяця, здебільшого позначиться на наших емоціях і вчинках. Можливі емоційні з’ясування стосунків, конфлікти і суперечки. Під удар потраплять також продуктивність, посидючість і концентрація уваги. Ухвалені в цю місячну добу рішення призведуть до незворотних наслідків, які буде дуже складно змінити.

Події 5 жовтня розвиватимуться за незапланованим сценарієм, тому авантюри і невиправдані ризики краще відкласти.

Та є і добрі новини. Найважливішим напрямом впливу нічного світила є збільшення сeксyальної енергетики. Це означає, що кожній людині 5 жовтня може невимовно пощастити в коханні.

Саме особисте життя стане рятівним колом у морі негативу і відчаю. Заспокоять навіть кілька годин спільного дозвілля з коханою людиною. Не бійтеся проявити слабкість і попросити підтримки, повірте, всі емоції сьогодні будуть взаємними. Самотнім людям астрологи радять придивитися до свого оточення: в списку знайомих обов’язково знайдеться претендент на ваше серце.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button