Суспільство

Спецтехніка атакувала дороги Чернігівщини

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 4 пожежі в житловому секторі.

Унаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Стан доріг

Для гарантування безпеки дорожнього руху на дорогах області працювали 129 одиниць спецтехніки та 158 осіб обслуговуючого персоналу від ДП «Чернігівський облавтодор». Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

— на автодорозі Р-68 Талалаївка – Сокиринці (Ічнянський район) о 14 год. 30 хв. 11 грудня водій автомобіля «Меrcury BLAF377 Ontario» не впорався з керуванням на закругленій ділянці дороги та з’їхав у кювет. Унаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений для надання медичної допомоги до Ічнянської центральної районної лікарні;

— в смт Козелець по вул. Пролетарській біля будинку № 46 о 21 год. 20 хв. 11 грудня водій автомобіля «ВАЗ 21111» не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішохода, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, йшов узбіччям дороги в зустрічному напрямку та почав раптово перетинати проїжджу частину дороги. Унаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Козелецької центральної районної лікарні.

Пожежі в житловому секторі – 4, внаслідок цих пожеж загинули 2 особи.

Ще статті по темі

Back to top button